• banner1
  • banner2
  • banner3
  • bannerk
  • about

Sugeng rawuh ing Wuxi Tongbao, supplier kart profesional ing China sing duwe pengalaman produksi pinunjul luwih saka 20 taun ing lapangan iki.
Wiwit taun 2000, kita wis dadi pamimpin industri aksesoris kart. Lan ing taun 2013, kita lulus audit ketat kanggo TUV SUD lan entuk sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas sing diwenehake dening DAkkS.
Minangka perusahaan sing berorientasi klien, kita uga menehi desain kanggo desain bagean kart miturut panjaluk sampeyan.
Gawe luwih apik lan dadi pelayanan sing luwih apik, Tongbao dadi profesi sing dipilih sampeyan, berkualitas tinggi lan terus-terusan.

  • continuity
  •  high quality
  • kart
  • profession

Kedatangan Anyar

Produk Fitur